Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Lees hier meer over de nieuwe Pensioenwet

Zoals u heeft vernomen is het nieuwe pensioenstelsel een feit. Vanaf 1 juli 2023 gaat het nieuwe pensioenstelsel in en zal er de komende periode veel veranderen rondom pensioenen.

We hebben gemerkt dat hier nog veel vragen en onduidelijkheden over zijn. Meer informatie over het nieuwe pensioenstelsel kunt u lezen in dit kennisartikel. Dit geeft tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe website Zeker in Pensioen van onze pensioenadviseur Schouten Zekerheid. Via deze website blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom pensioen. Tevens kunt u hier ook contact opnemen met de pensioenspecialisten van Schouten Zekerheid, onze partner op het gebied van pensioenen voor werkgevers én werknemers. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek over dit onderwerp, of heeft u hierover concrete vragen? Aarzel niet om hiervoor contact op te nemen; de pensioenspecialisten helpen u graag. En uiteraard kunt u ook altijd kijken op onze WTG Pensioenpagina.

Op 7 september 2023 organiseren wij een speciale workshop voor de leden over de nieuwe pensioenwet, kijk in onze agenda voor de details.

Lees hier meer over de nieuwe Pensioenwet|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: