Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De Pensioenmantel WTG & Aegon Cappital: een unieke pensioenregeling exclusief voor de leden van WTG

Regel uw pensioen via WTG en geniet van de voordelen!

Sinds 2014 heeft WTG een samenwerking met Aegon Cappital waardoor onze leden een exclusieve pensioenregeling voor hun personeel kunnen afspreken. WTG en Aegon Cappital hebben de regeling eind 2020 verlengd tot en met 2025!

Voordelen van uw pensioenregeling via de WTG-pensioenmantel bij Aegon Cappital:
  • De pensioenregeling betreft een beschikbare premieregeling wat inhoudt dat de pensioenpremies goed inzichtelijk en beheersbaar zijn.
  • De premies worden belegd door Aegon Asset Management welke goed presteert, ook tijdens de huidige roerige tijden (zie https://www.aegoncappital.nl/beleggingsresultaten).
  • Daarnaast is er voor de deelnemers een heel uitgebreid maar makkelijk deelnemersportaal te gebruiken. Mochten ze liever 1 op 1 schakelen met een medewerker dan kan dat ook zeer gemakkelijk door contact op te nemen met de werknemersdesk van Aegon Cappital.
  • De WTG-pensioenmantel biedt een voordelig tarief voor de deelnemende bedrijven en hun medewerkers. Doel van deze samenwerkingsovereenkomst is om schaalgrootte te creëren zodat werknemers bij kleinere WTG ondernemingen profiteren van grootzakelijke voordelen bij hun pensioenopbouw. 
Gunstige tarieven dankzij de WTG-regeling:
  • Lage administratie kosten per deelnemer van € 75
  • Lage beheerkosten bij Aegon Cappital voor elke deelnemer van 0,12%
  • Éénmalige inregelkosten €750,-
  • Hoe meer deelnemers ...hoe lager de tarieven!
    Wanneer de schaalgrootte van de WTG mantel toeneemt worden de administratiekosten per deelnemer omlaag bijgesteld. Met andere woorden: hoe meer leden en werknemers deelnemen, hoe voordeliger het tarief voor alle deelnemers!
Meer informatie:

In de informatieflyer leest u alles over de regeling zoals deze vanaf 2022 geldt.
Voor uw medewerkers hebben wij een speciale flyer.

Interesse of verdere vragen?