Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

WTG lanceert WTG Zorg, WTG Verzuim en WTG Hiaat & Excedent!

WTG Zorg:  Collectieve Zorgverzekering

WTG Verzuim:  Ziekteverzuimverzekering

WTG Hiaat & Excedent: Waarborg financiële zekerheid

Speciaal voor de WTG-leden biedt Schouten Zekerheid een collectief verzekeringspakket aan met kwaliteit in polisvoorwaarden, een hoog service niveau én een zeer scherp tarief.

WTG heeft de samenwerking met Schouten Zekerheid verder uitgebreid om leden een breder scala aan verzekeringsvoordelen te bieden. Sinds november 2022 genieten WTG-leden al van deskundig pensioenadvies tegen aantrekkelijke tarieven.

En vanaf nu bieden wij onze leden ook andere mantelcontracten aan!:

WTG Zorg
Collectieve Zorgverzekering voor uw medewerkers 


Als WTG lid kunt u uw werknemers per 1 januari 2024 een collectieve zorgverzekering van VGZ aanbieden! VGZ biedt de werknemers 18% korting op de aanvullende verzekeringen en 12% op de tandartsverzekeringen. Werknemers krijgen niet alleen deze interessante korting maar ook alle hulp bij het maken van een goede keuze. Er zijn voor u als werkgever geen kosten aan verbonden. Uw medewerkers hier over informeren? Deel de informatie! Op www.wtgzorgvoordeel.nl/medewerkers-informeren staat alle informatie over dit aanbod. Dus deel deze link met uw medewerkers!

***

WTG Verzuim
Ziekteverzuimverzekering, de verzuimoplossing voor WTG-leden

De verzuimverzekering biedt effectieve dekking voor onvoorziene verzuimkosten. De verzuimoplossing bestaat uit een arbodienst, de verzuimverzekering en de deskundige ondersteuning van de Verzuimregisseur. U profiteert daarnaast van de volgende voordelen:

  • 100% vergoeding van de interventiekosten tot een budget van € 8.000 per ziektegeval.
  • Poortwachtergarantie waarmee je voldoet aan de wettelijke eisen.
  • Met de dienstverlening van de Verzuimregisseur krijgt u grip op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim binnen uw bedrijf.

Kijk op WTG Verzuim voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

***

WTG Hiaat & Excedent
Waarborg financiële zekerheid

Een WGA-hiaatverzekering en een WIA-excedent verzekering zijn aanvullende verzekeringen die werknemers beschermen tegen fors inkomensverlies in het geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Het afsluiten van deze verzekeringen kan een verstandige keuze zijn voor werkgevers die hun werknemers willen beschermen tegen inkomensverlies bij langdurige arbeidsongeschiktheid (langer dan 2 jaar). Het biedt een extra laag financiële zekerheid en kan helpen om de financiële lasten te verlichten. Kijk op WTG WGA Hiaat & WIA Excedent voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

***

En laat uw medewerkers ook nog kijken op ons speciale Pensioenproduct:
WTG Pensioenvergelijker = in 4 stappen een passend pensioen 

De WTG-Pensioenvergelijker: Schouten Zekerheid heeft speciaal voor de medewerkers van de leden van WTG een unieke pensioenvergelijker ontwikkeld. Met de WTG pensioenvergelijker kan een medewerker die met pensioen gaat in 4 stappen een passende pensioenuitkering uitkiezen en worden ze begeleidt bij de pensionering.

*****

Alle informatie over deze nieuwe diensten, inclusief gedetailleerde dekkingen en gunstige tarieven, is beschikbaar op de website www.wtgverzekerd.nl. Neem snel een kijkje!

Informatie & Contact
Heeft u nog vragen?
Bellen: 010 288 44 44 
E-mail: wtg@schoutenzekerheid.nl
Kijk op: Contactpagina

*****

Toegang tot Mijn WTG|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel
Toegang tot Mijn WTG
Deskundig advies van het WTG Secretariaat|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel
Deskundig advies van het WTG Secretariaat
Uw eigen pagina in Mijn WTG|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel
Uw eigen pagina in Mijn WTG
Toegang tot WTG-modeldocumenten|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel
Toegang tot WTG-modeldocumenten
Lid worden