Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

“De WTG-events zorgen voor kennis en inzicht”

Workshops, kennissessies, inspiratiedagen… Bij WTG bieden we onze leden tal van interessante evenementen. Een van de trouwe bezoekers is Emily Oomen, HR-officer bij Würth Nederland in Den Bosch.

Emily, waarom vind je de HR-wereld zo boeiend?
“Mijn werk is heel divers, en daarom heel leuk. Ik ondersteun bijvoorbeeld onze logistieke afdeling op HR-vlak: ik geef advies, voer gesprekken met medewerkers en leidinggevenden, beantwoord vragen over arbeidsvoorwaarden en verzorg daarvan de bijbehorende administratie. Daarnaast doe ik diverse werkzaamheden voor de overkoepelende HR-afdeling. Én dan is er natuurlijk het project Duurzame Inzetbaarheid.”

Wat houdt dat project in?
“We vinden het heel belangrijk dat onze collega’s met plezier aan het werk gaan, hun talenten benutten en zich ontwikkelen, en daarmee duurzaam inzetbaar blijven. De manier waarop we ons beleid hiervoor borgen in onze organisatie, en wat er mogelijk beter kan, onderzoeken we in het project Duurzame Inzetbaarheid. Heel leuk!”

Heb je in dat opzicht iets aan de kennissessies van WTG?
“Zeker, die zijn heel waardevol. De laatste bijeenkomsten die ik heb bezocht, waren de GoodHabitz Motivatieshow en de inspiratiesessies bij Plieger en de Technische Unie. Allemaal zaten ze goed in elkaar. Vooral de combinatie van theorie, concrete voorbeelden én interactie spreekt me aan.”

Waarom vind je het contact met branchegenoten belangrijk?
“Omdat je veel van elkaar kunt leren. Als je het verhaal van een vakgenoot beluistert, vorm je daarop automatisch je eigen visie. Maar een ander heeft weer heel andere inzichten. Al die kennis en invalshoeken neem je mee, om er in je eigen dagelijkse praktijk je voordeel mee te doen.”

Dus… we zien je snel weer bij een volgende kennissessie?
“Als ik de kans heb, ben ik er graag weer bij. Trouwens, ik bezoek ook evenementen die geen directe HR-link hebben. De bijeenkomst over arbeidsrecht was bijvoorbeeld heel goed, net als die over liefde op de werkvloer en grensoverschrijdend gedrag. De WTG-agenda is van grote toegevoegde waarde.”

Kijk ook in onze Agenda voor de komende WTG-events.

“De WTG-events zorgen voor kennis en inzicht”|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: