Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kennissessie verzuim en arbeidsongeschiktheid op 5 maart 2024

Iedere werkgever heeft te maken met ziekteverzuim binnen de organisatie en weet dat daar kosten aan verbonden zijn. De verplichtingen én ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving leiden regelmatig tot veel vragen. Tijdens de kennissessie Verzuim en Arbeidsongeschiktheid op krijgt u als lid van WTG antwoord op deze én al uw andere vragen. 

Wat houdt de kennissessie precies in? 
De kennissessie Verzuim en Arbeidsongeschiktheid, exclusief voor de WTG-leden en inhoudelijk verzorg door onze partner Schouten Zekerheid, richt zich op de mogelijkheden van de werkgever om verzuim te beperken, de uitkeringen waar werknemers recht op hebben en de rol van werkgever en werknemer bij beperking van het verzuim. Tijdens de sessie wordt u voorzien van alle actuele en noodzakelijke kennis.

Kijk in onze Agenda voor alle details over deze sessie.

Naast preventieve oplossingen wordt ook ingegaan op de mogelijke verzekeringsoplossingen voor onder andere onvoorziene verzuimkosten en inkomensverlies in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid. Hiervoor biedt Schouten Zekerheid sinds kort een aantal mantelcontracten voor onze leden.

Kennissessie verzuim en arbeidsongeschiktheid op 5 maart 2024|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: