Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

WTG Verzekerd: Nóg intensiever samenwerken met Schouten Zekerheid

Goed nieuws! We hebben de samenwerking met onze pensioen- en verzekeringspartner Schouten Zekerheid uitgebreid met WTG Verzekerd. Hierdoor profiteren onze leden voortaan ook van aantrekkelijke zorg-, verzuim- en hiaat- en excedentverzekeringen. De hoogste tijd voor een gesprek met Hans Huizing, directeur Employee Benefits bij Schouten Zekerheid.

“De samenwerking met WTG verloopt heel plezierig”, opent Hans. “Op het gebied van verzekeren, maar ook tijdens de kennissessies die we mogen verzorgen. Over het Nederlandse pensioenstelsel bijvoorbeeld, of specifieker over de nieuwe wet toekomst pensioenen. Keer op keer reageren de WTG-leden positief. En daar doen we het voor.”

Breed spectrum
Bij WTG kiezen we bewust voor Schouten Zekerheid. Deze organisatie is namelijk gespecialiseerd in het bedienen van branche- en werkgeversorganisaties. Hans vertelt: “We werken voor tientallen brancheorganisaties. Voor kappers, horecaondernemers, opticiens… Een heel breed spectrum. En nu dus ook voor ondernemers die actief zijn in de wereld van technische groothandels.”

 
“We stemmen onze verzekeringen af op de behoeftes van de WTG-leden: maatwerk dus”


Diverse voordelen
WTG-leden profiteren volgens Hans van diverse voordelen. “Allereerst natuurlijk ons maatwerk. We stemmen onze verzekeringen af op de behoeftes van de WTG-leden. Ook hanteren we aantrekkelijke tarieven en krijgen WTG-leden korting op onze service fees. Tot slot kunnen ze al hun verzekeringen onderbrengen bij één en dezelfde partij. Wel zo overzichtelijk!”

Zorg en Verzuim
De WTG Zorgverzekering is een collectieve verzekering die Schouten Zekerheid speciaal voor ons inkoopt, inclusief een uitgebreide keuze in aanvullende verzekeringsopties. De WTG Verzuimverzekering biedt dekking tegen de loondoorbetalingsverplichting die werkgevers hebben als een medewerker ziek wordt. Deze verzekering sluit mooi aan op de cao-afspraken.

Hiaat en Excedent
De derde nieuwe verzekering is de WTG Hiaat- en Excedentverzekering. “Deze biedt medewerkers inkomensbescherming bij langdurige arbeidsongeschiktheid”, aldus Hans. “De verzekeraar vult de UWV-uitkering aan tot 70 procent van het laatst verdiende loon. Een mooie extra arbeidsvoorwaarde dus, die je als werkgever kunt bieden aan je personeel.”

Mooie match
Hans is blij met de geïntensiveerde band met WTG. “Vooral door de soepele samenwerking. Er is ruimte voor initiatieven en bij WTG zijn ze duidelijk gewend om snel te schakelen. Dat zie je trouwens ook terug bij de leden. De ondernemers die ik tot nu toe heb ontmoet, hebben allemaal dezelfde daadkracht. WTG’ers zijn voortvarende doorpakkers, een mentaliteit die perfect overeenkomt met die van onszelf. Kortom: een fijne match!”

Zie ook:
WTG Verzekerd
WTG Pensioen

WTG Verzekerd: Nóg intensiever samenwerken met Schouten Zekerheid|Vereniging Werkgevers Technische Groothandel

Gepubliceerd op: